CATEGORIES

Vuoden 2018 kahdeksan suosituinta postausta

7.1.2019

Olen aloittanut uuden vuoden tutkiskelemalla ja pohdiskelemalla vuotta 2018. Olen miettinyt paljon sitä, mitä kohti tahdon blogiani ensi vuonna viedä. Mikä on blogini fokus? Someammattilaisuus on tänä päivänä hyvin monikanavaista. Olen kirjannut ylös asioita, mihin haluan missäkin kanavassa panostaa. Tulen pohtimaan sosiaalisen median monikanavaisuutta ja oman fokuksen löytymistä tulevissa postauksissa, mutta löytääkseen sen itselle kirkkaimman johtotäden on hyvä tarkastella hetki mennyttä. Alle kokosin vuoden 2018 suosituimmat postaukset.

1. Kun elämä yllättää

Pääsiäisen alla jouduin yllättäen päivystysleikkaukseen, kun umpisuoleni tulehtui ärhäkästi. Minut nukutettiin elämäni ensimmäistä kertaa ja itse leikkaus jännitti, mutta kokemuksesta päälimmäiseksi tunteeksi jäi kiitollisuus. Kiitollisuus siitä, että asun Suomessa ja saa nauttia hädän tullen näin uskomattoman hyvästä sairaanhoidosta. Kiitollisuus siitä, että ympärillä on niin valtava tukijoukko auttamassa kun itse ei pysty toimimaan. Kiitos teille valtavan lämmittävästä tuesta ja huolenpidosta tämänkin tapahtuman alla.

Postauksen pääset lukemaan klikkaamalla otsikkoa

2. Uusi alku

Alkuvuoden suurimpia muutoksia meidän perheessä oli, kun mieheni lopetti ammattilaisuransa jalkapalloilijana. Mieheni ammatti oli melkoisen dominoiva tekijä meidän elämässämme yli vuosikymmenen, sillä se määritti monet vuodet esimerkiksi asuinmaamme. Matkustelu otti paljon, mutta antoi paljon enemmän. Olen monesta asiasta niin valtavan kiitollinen suomalaiselle sekä ulkomaalaiselle jakapalloperheellemme. Vaikka ura pelaajana tuli päätökseensä, ei elämä jalkapallon ympärillä loppunut – päin vastoin. Nykyään mieheni työskentelee valmentajana sekä MTV 3 C More -kanavan jalkapalloasiantuntijana. Kasvavat poikamme pitävät huolen siitä, että jalkapallon määrä perheessämme vain kasvaa.

3. Mitä tekisin häissäni toisin?

Tämä yllätti minut. En olisi arvannut, että tästä postauksesta tulisi näin suosittu. Listasin neljä asiaa, mitä tekisin toisin jos tänä päivänä järjestäisi häämme uudelleen. Kyseiseen postaukseen monet ovat päätyneet google-haulla.

4. Aviomies vastaa

Melkein kymmenen vuotta on blogihistoriaa takana, mutta toteutin viime vuonna ensimmäistä kertaa postauksen, missä mieheni pääsi ääneen. Hän vastasi 33 kysymykseen ja se oli yksi vuoden suosituimpia postauksia. Uusi on tulossa ja kysymyksiä saa laittaa kommenttiboksin puolelle.

5. Taatelikakku

Jos katsoo blogihistoriani kautta aikojen suosituimpia postauksia, nousee kärkisijoille muutamakin ruoka-aiheinen postaus. Ne ovat sisältöä, mitkä nousevat helposti google-haussa. Viime vuoden suosikkiresepti oli taatelikakun resepti, jota katsottiin kymmeniä tuhansia kertoja.

6. Uusi tukka

Ulkonäköni koki suhteellisen suuren muutoksen, kun leikkasin tukkaani reilusti alkukesästä. Minulla on aina ollut todella pitkät hiukset, joten muutos oli itselle (ja teistäkin) huomattava. Nyt tukka on taas kasvanut ihan hurjasti ja paluu kampaajan tuoliin häämöttää edessä…

7. Stadin paras breku

Taas postaus, mikä nousee selvästi hyvin google-haussa. Monia kiinnostaa mistä löytyy stadin paras aamupala. Minulle vastaus on selkeä. Otsikosta pääset kyseiseen postaukseen.

8. Raskauden ja synnytyksen tabut

Mistä raskaudessa ja synnytyksessä vaietaan? Vaikka omat synnytyskertomukseni ovat erittäin positiiviset, liittyy aiheeseen kuitenkin paljon asioita, mistä en itsekään ole paljoa puhunut. Aiheesta teimme myös oman podcast-jakson, joka on yksi kuunnelluimpia jaksojamme. Haluaisin tehdä aihetta sivuavan jakson tänä vuonna, missä keskityttäisin siihen miten oma kroppa on muuttunut raskauksien myötä.

Siinä kahdeksan postausta, joita avattiin blogissani viime vuonna eniten. Löytyikö listalta se postaus, joka sinullekin jäi parhaiten viime vuodelta mieleen?

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elli

  Moi Hanna! Kiitos ihanasta blogista ja onnea vuoteen 2019 koko perheelle. Jäin odottamaan maanantaista podcast jaksoanne, onko teillä lomaviikko menossa? Olisi kiva jos näistä tauoista tiedotettaisiin, vaikka sitten podin instassa, ettei kuulijoiden tarvitsisi turhaan ihmetellä tuleeko jaksoa vai ei.

  • Hanna Vayrynen

   Hei Elli!
   Pahoitteluni, jakson olisi pitänyt tulla. Kyselimme asiaa meidän tuotannolta ja sen pitäisi ainakin nyt olla kuunneltavissa! :)

 • Johanna

  Ihana kooste viime vuodestasi, selasin jokaisen postauksen läpi :) Jostain syystä minulla on mennyt kokonaan ohi tuo keväinen sairaalatapauksesi, vaikka omassa hektisessä arjessani pyrinkin seuraamaan juuri sinun juttujasi viikottain. Nousi pala kurkkuun, sillä omalla pienellä pojallani oli samanlainen kokemus viime syksynä ja hän joutui samaan operaatioon. Kuten sinulla, myös hänelle tämä vaiva tuli täysin yllättäen ja vieläpä mieheni ollessa ulkomailla työmatkalla! Onneksi äitini pystyi ottamaan toisen lapsemme hoiviinsa siksi aikaa, kun olin pojan kanssa sairaalassa. Tämä oli minulle äitinä todella tunteikas ja stressaava juttu, ja sinun tavoin nostan suuren peukun osaavalle hoitohenkilökunnalle ja ihanille hoitajille, jotka olivat niin empaattisia ja taitavia lapsen kanssa, että minua ja puhelimen päässä raportteja odottavaa huolestunutta isiä jännitti huomattavasti enemmän kuin poikaamme, hän oli oikein reipas :D <3 Oli niin korvaamaton apu saada tukea ja ymmärrystä, sillä erityisen rankaksi tämän teki se, että emme saaneet mieheni kanssa olla yhdessä poikamme tukena vaan hän jäi soittojeni ja viestieni varaan siksi aikaa, että pääsi matkustamaan Suomeen… Huh, mikä vuodatus, nousi vain niin nämä tunteet ja muistot pintaan. Ollaan kiitollisia siitä, kuinka upeasti asiat Suomessa onkaan – sitä ei sovi ottaa itsestäänselvyytenä :) !

  Onnellista uutta vuotta sinulle ja koko teidän perheelle, kuullaan taas <3

  • Hanna Vayrynen

   Voi ei! Vielä pieni ihminen! Onneksi kaikki meni hyvin, mutta ymmärrän tuon ikävän tunteen kun puoliso / isä ei ole paikalla. Ja kuten sanoit, vielä vaikeampi ollut isälläkin kun on halunnut olla vierellä mutta ei ole voinut. Tuossa pelkää niin monia asioita tuossa kohtaa ja mielikuvitus saattaa helposti ottaa vallan, mutta ihana kuulla että teilläkin jäi vaikeasta tilanteesta lopuiksi hyvä ja kiitollinen mieli. Ja kyllä, erinomaista hoitoa saa SUomessa <3 Kiitos ja samoin teille koko perheelle <3

 • Haidi

  Oma lemppari viimevuodelta oli ehdottomasti aviomies vastaa. Miehesi on niin pitkään vaikuttanut taustalla ja aina puhut hänestä niin kauniisti, että oli ihana lukea hänenkin ajatuksiaan :) lisäksi hää ja vauva aiheiset postaukset jäi mieleen kun lähipiirissä on näitä tulossa tässä lähiaikoina.

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana <3 Ihana kuulla <3 Ja yritän keksiä erilaisia tapoja integroida miestäni tulevaisuudessakin, mutta kuitenkin sopivissa määrin :) Ja hei ootko tulossa häämeissuille wanhaan satamaan? olen puhumassa siellä juhlamuodista la ja su! :)

   • Haidi

    Eikä! Harmi kun ei päästä paikalle kuulemaan sua, kyseinen ystäväpariskunta, kenen häät on nyt kesällä, juhlii valmistujaisiaan yliopistosta nyt viikonloppuna :)

    • Hanna Vayrynen

     No mutta hei ihania valmistujaisia! <3