CATEGORIES

Tähän aikaan viime vuosina…

16.1.2019

Sain teiltä loistavan postausidean vuoden vaihtuessa. Siinä ehdotettiin, että keräisin kuukausittain asuja, mitä käytin samaan aikaan edellisinä vuosina. Blogihistoriani yltää vuoteen 2009 (tänä vuonna tulee täyteen 10 vuotta Strictly Styleä!), mutta pari ensimmäistä vuotta bloggasin vain kesäisin. Keväällä 2011 aloin pitää blogia vuoden ympäri, joten ensimmäinen tammikuun asu löytyy vuodelta 2012. So here is a trip down memory lane…

Tammikuu 2012

Tähän aikaan blogista tuli työ kun siirryin bloggaamaan Olivia-lehden alle. Asuimme tuolloin Englannissa, Leedsin 780 000 asukkaan tehdaskaupungissa ja odotimme esikoistamme. Olin näissä kuvissa juuri siirtymässä toiselle kolmannekselle. En ollut tässä vaiheessa vielä uskaltanut paljastaa raskauttani, sillä pelkäsin niin kovasti sen menevän kesken. Paha olo oli melkoinen ja pieni vatsakumpu alkoi jo näkyä. Mutta hei, suklaanruskea on taas muodissa! Tuota hametta minulla ei enää ole, mutta tuo ruskea body löytyy vieläkin kaapista. Käytin sitä monta kertaa viime vuonnakin – kuten tästä postauksesta näkyy.

Kuvan postaus

Tammikuu 2013

Toukokuussa 2012 muutimme Suomeen hieman ennen esikoisemme syntymää. Tammikuussa 2013 meidän esikoisemme oli puolivuotias ja kuvassa näyttääkin siltä, että minä olen suht tuoreena äitinä melko väsynyt? :D Totuttelua vielä uuteen elämäntilanteeseen ja vähempiin uniin? :D Tätä asua en ihan tällaisenaan enää pukisi päälle, vaikka ei siinä mitään suoranaista vikaakaan ole. Rento arkiasu.

Kuvan postaus

Tammikuu 2014

Tällöin odotin jo toista poikaamme neljännellä kuulla. Statement-kaulakorut olivat tuolloin the juttu, samoin kukonaskelkuvio. Pukisin saman asun uudestaan, mutta jättäisin tuon neonkeltaisen kaulakorun kokonaisuudesta pois. Harmaat farkut vaihtaisin ehkä mustiin suoriin housihin. Kyseinen takki löytyy minulta vielä varastosta, mutta en ole sitä juuri käyttänyt viime vuosina, vaikka klassikko onkin. Erikoista, ettei päällä ole pipoa tai hanskoja. Mahtoi olla leuto talvi!

Kuvan postaus

Tammikuu 2015

Tässä asu, jonka pukisin uudestaan tismalleen sellaisenaan. Äidin vanha upea Dior-huivi, kamelitakki, nahkahousut, mustat nilkkurit… Klassikot toimivat vuodesta toiseen. Tosin tämän ylläni näkyvän Ted Bakerin takin koen itselleni hieman lyhyeksi. Se löytyy vielä varastosta, mikäli jotakuta se kiinnostaa.

Tässä vaiheessa kovasti pohdittiin muutetaanko Saksaan vai yritetäänkö Losiin? Miehelläni oli allekirjoitusta vailla oleva sopimus edessään Saksaan Bochumin joukkueeseen, mutta samalla Los Angeles Galaxy kutsui hänet testileirille Irlantiin. Saksa olisi ollut mahtava vaihtoehto, mutta mieheni unelma oli aina ollut pelata hetki MLS-liigassa ja erityisesti Galaxyssä. Hän otti riskin ja se kannatti. Hän vakuutti testileirillä ja sai sopimuksen Los Angeles Galaxyyn. Pian tästä muutimme Kaliforniaan.

Kuvan postaus

Tammikuu 2016

Tällöin asuimme vielä Kaliforniassa. Kuva on otettu Santa Monica Pierillä illansuussa. Tuo taisi olla yksi kylmpimpiä päiviä, mitä siellä todistimme. Samaisen asun pukisin sellaisenaan päälle koska vaan.

Kuvan postaus

Tammikuu 2017

Perheemme oli vastikään täydentynyt kolmannella pojalla ja olimme asuneet jo melkein vuoden takaisin taas Suomessa. Melkoisen lumettomia tammikuita Helsingissä ollut? Tämän asun pukisin sellaisenaan päälle tänäkin päivänä.

Kuvan postaus

Tammikuu 2018

Tähän aikaan viime vuonna. Neutraali väripaletti on selkeästi minun juttuni ja se palvelee vuodesta toiseen. Musta vanha ajurihattu, harmaa cashmere-palmikkoneule ja nahkahousut ovat kaikki klassikoita. Tämänkin asun pukisin päälleni uudestaan tällaisenaan.

Kuvan postaus

Siinä oli kuvia tammikuulta vuodesta 2012 eteenpäin. On ilahduttavaa huomata, että suurimman osan asuista pukisin päälle sellaisenaan ja valtaosa vaatekappaleista on edelleen käytössä. Mihin siis kannattaa panostaa? Ainakin mustiin nahkahousuihin, mustiin nilkkureihin ja lämpimään cashmere-neuleeseen.

30 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Minnaliina

  Tammi ’12 ja ’15 !! OLET NIIN IHANA! Diorin huivia ihailin Pariisin lentokentällä mutta 500e huivista oli itelle kyllä liikaa :(
  Tälläsiä postauksia lisää! xx

  • Hanna Vayrynen

   Miten ihana kuulla, että tämä postaus oli niin tykätty! <3 Yritän toteuttaa vastaavan kerran kuussa! :)

 • Johanna

  Tammikuun 2015 on minun ehdoton suosikkini! Muistan ihastelleeni sitä jo tuolloin! Asustasi innostuneena tilasin juuri hyvin samankaltaisen huivon, vaikka yleensä suosin yksivärisiä huiveja.

  Minäkin olen kiinnostunut Ted Bakerin takista, mikäli et sitä jo myynyt. :)

  • Hanna Vayrynen

   Voi miten ihana kuulla! Ja voi vitsi minä sain inspiraation tuohon asuun Olivia Palermon asusta, jonka aion nyt muuten toteuttaa! :) Ja ikävä kyllä tuo Ted Bakerin takki ehti jo mennä! :(

 • J / World by J

  Ihana ihana postaus! Voi että tulin hyvälle mielelle tästä. Ja upea Hanna! Vuodesta toiseen hehkut kauniina. Muistan asut aivan ensimmäisestä lähtien, olen aina pitänyt tyylistäsi ja vitsit olin jo unohtanut kuinka itsekin tuli käytettyä statemet kaulakoruja todella paljon tuohon aikaan! Voi aikoja… :)
  xx J

  • Hanna Vayrynen

   Niin ihanaa, että sinäkin olet ollut seurana niin pitkään! <3 Kiitos niin paljon! <3 Ja voi aikoja! :D

 • Jenna

  Ihana postaus! Näitä lisää! On aina mukava kuulla tarinoita kuvien takaa! ? Ihanaa alkanutta vuotta!❤️

  • Hanna Vayrynen

   Voi miten ihana kuulla. Kiitos <3 Yritän toteuttaa näitä kuukausittain! :)

 • Henrika

  Kiva postaus! Näitä olisi kiva nähdä lisää :) ja olet kyllä upea nainen!

  • Hanna Vayrynen

   Upeus on aina katsojan silmissä, joten kiitos sinulle, hyväsydämisyydestäsi ja minulle antamastasi ajasta <3

 • Marianne

  Olipa ihana postaus! Olet upea!! :)

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos kauniista palautteesta ja ystävällisyydestäsi! <3

 • Milla

  Ihana postaus, muissa samantapaisissa postauksissa tuntuu reaktio olleen enemmänkin että “huh mitä on tullut laitettua päälle”, joten on ihana nähdä, että itse pitäisit vielä samoja asuja. Ja että jotkut vaatekappaleet ovat kulkeneet mukana jo pidemmän matkaa, varsinkin näinä muodin murrosaikoina, kun ollaan toivottavasti siirtymässä kestävämpään suuntaan :) Oletko muuten itse kuinka kiinnostunut eettistä ja kestävää muotia tuottavista vaatemerkeistä esim Mother of Pearl tai Pure Waste? Mietin vain, kun olet osoittanut olevasi kiinnostunut muuttamaan kulutustottumuksiasi pois nopeasta muodista, mutta oletko pohtinut käytettyjen vaatteiden ostoa tai juurikin tällaisia ekologisesti tuotettuja vaatemerkkejä?

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos kovasti! Ja kyllä, sama asia ilahdutti minuakin huomata! :)
   Ja hei ehdottomasti kiinnostaa! Innolla seuraan miten uusien keinotekoisten ja ekologisten kankaiden kehitys edistyy! Aihe kiinnostaa kovasti ja itse olen sitä mieltä, että materiaalia vieläkin tärkeämpää on se, että ostaa vaatteita mitkä pysyvät pitkään omassa käytössä ja saavat paljon käyttökertoja. Ja silloin paras materiaali on kestävä. Mutta siis todella mielenkiintoinen ja laaja aihe, mitä tulen varmasti käsittelemään lähiaikoina! :)

   • Milla

    Hienoa kuulla, ja odotan innolla millaisia postauksia aiheesta teet, osaat aina hyvin pohtia monelta kantilta asioita :) Hyvää alkuvuotta!

    • Hanna Vayrynen

     Kiitos Milla hurjasti! <3 Ihanaa alkanutta vuotta! <3

 • sara

  Ihana postaus, näitä lisää! Sun blogi on muutenkin suosikkini. Btw, jos sulla on vielä tuo 2013 villatakki ja haluat luopua niin olen kiinnostunut! :)

  • Hanna Vayrynen

   Hei voi kiitos paljon! <3 Kiitos kun olet seurana! Ja voi että, se takki ehti jo mennä! :(

 • Haidi

  Ihana kun olit kuvien lisäksi availlut muistoja niiden takana! :) kaikki asut on kyllä edelleen tyylikkäitä ja vitsi muistan nuo ekat tammikuun asut ja miten niitä silloin ihan innoissaan ihmetteli ja ihaili!

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana taas kerran kaikista näistä vuosista ja avusta sekä tuesta mitä olen sinulta saanut <3

 • Aura

  Tällaiset postaukset missä on vanhoja asukuvia tai puet ja stailaat vanhoja asuja uudestaan on ihan mun lemppareita! Ja hauska että sitä muistaa jo näiden kuvien perusteella että mikä oli muotia minäkin vuonna :D

  • Hanna Vayrynen

   Voi Aura! <3 Ihana kuulla. Nostalgista ja niin ihanaa, että sinäkin olet niin pitkään ollut mukana! <3 Ja jep, jotkut jutunut nousee niin elävästi mieleen näitä katsoessa :D

 • Iina / MouMou

  Näitä vanhoja postauksia on niin hauska katsella aina! Samalla näkee sekä sun että blogimaailman muutokset. Tykkään! :)

  http://moumou.fi

  • Hanna Vayrynen

   No jep, ollaanhan me tässä maailmassa jo melkoisen pitkään tarvottu :D Muutosta on kyllä tapahtunut, mikä on myös ihana nähdä! <3

 • Nette

  Olipa kiva postaus :) Nuo “taustatarinat” kuvien takana oli myös ihana lisä <3 sun upeus ei kyllä oo kadonnut mihinkään vuosien aikana – päin vastoin!

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla! Kiitos ideasta menee lukijoile <3 Ja olet kovin ystävällinen, kiitos <3

 • Raisa

  Todella kiva postaus, sun asut on inspiroivia ja kiva että saat noin monta vuotta rinnakkain esille. :) Ja kiva ajatus että näitä samanlaisia katselmuksia tulossa joka kuukaudelle..? Niitä odotellessa.
  Mahtavaa vuotta 2019 teidän perheeseen.

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihana kuulla! :) Ja tähän aion pyrkiä! Antaa paljon myös näkökulmaa luottovaatteille ja siihen, mikä oikeasti toimii vuodesta vuoteen :) Kiitos sitä samaa! :)

 • Sade

  Hei!

  Kaikki asukokonaisuudet näyttivät edelleen upeilta! Olisin kiinnostunut siitä Ted Bakerin takista, jos se on myynnissä :)

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihana kuulla ja kiitos! Kyllä, laita minulle vaikka sähköpostia tai IG directiä! :)