CATEGORIES

Tähän aikaan viime vuosina: lokakuu

30.10.2019

Lokakuu 2019 ja jatketaan “Tähän aikaan viime vuosina”- päivän asu kimaraa. Tänä vuonna Strictly Style-blogi täytti kymmenen vuotta ja sen kunniaksi aloitin tämän sarjan. Heinäkuuta lukuunottamatta olen tehnyt näitä koottuja katsauksia kanssanne nyt joka kuukausi. Tässä teille päivän asujani lokakuulta yhdeksän vuoden takaa. 

2010 lokakuu

Suu loksahti auki kun näin tämän kuvan. Tuo ihana vihreä kauluspaita on kohta 10 vuotta vanha! Käytin sitä viimeksi viime viikolla hyvin samanlaisessa asukokonaisuudessa, mutta paita puoliksi housujen sisällä. Gina Tricot luokitellaan varmasti pikamuotiketjuksi, mutta niistäkin voi tehdä aikaa kestäviä valintoja kun on uskollinen tyylilleen. Saman paidan näitte päälläni blogissa viimeksi nyt elokuussa.

Tuosta alla olevastakin asukokonaisuudesta pidän – hame on vaan nykyiseen tyyliini aivan liian lyhyt. Ja mites taas noi poset? :D Varsinkin tuon kollaasin eka kuva? What is wrong with your face woman? :D

2011 lokakuu

Voi että miten tykkäsin tuosta DVF:n beigestä silkkikauluspaidasta. Muistan vieläkin sen surun ja pettymyksen määrän kun huomasin mieheni laittaneen sen pyykkiin ihan tavalliseen pesuohjelmaan farkkujen ynnä muiden kanssa. Bye bye paita!

Ja mites nää kaveriasukuvat Lindan kanssa Tukholmassa? Balleriinat, skinny-housut, bleiseri ja kaulaliina game strong! :D Mutta saman asun voisin pukea edelleen päälleni! Kaapista taitaa nuo kaikki kappaleet edelleen löytyä.

 

2012 lokakuu

Esikoinen oli tuolloin kolmen kuukauden ikäinen. Hän oli hyvin nukkuva vauva ja muutenkin kaikki lähti mukavasti meillä käyntiin, mikä näkyy onnellisena hymynä kasvoilla. Näistä vaatteista muistan erityisen hyvin tuon palavan rakkauteni noihin pitsisortseihin. Käytin niitä ihan hurjasti! Kyseiset sortsit löytyvät kaapista edelleen. Ehkä ne tekevät vielä joku kesä come backin! Täytyy tosin ihmetellä, että olen päättänyt mennä tuollaisessa asussa lokakuussa juhliin. Hello hypotermia!

 

2013 lokakuu

Ja sortseissa hengaillaan taas lokakuussa! Tosin tästä asusta tykkään edelleen. Voisin käyttää hyvin vastaavaa asua, mutta nuo kengät… Wedgelenkkareista kasvoin ulos aika nopeasti. Mietin pitkään ostaakko niitä vai ei. Kuolasin niitä Amsterdamin matkalla, ja päädyin ostamaan kun ne löytyivät Suomestakin Kaarina K:n liikkeestä. Hetken muotivillitys kuitenkin – ajattelin. Olisi pitänyt kuunnella sitä omaa gut-tunnetta ja jättää kauppaan. Ei löydy enää käyttöä. Jos jotakuta kiinnostaa ne ostaa niin laittakaahan viestiä!

 

2014 lokakuu

Tuohon aikaan olin tuore kahden pojan äiti. Tuo oli myös aikaa kun nukuin todella huonosti. Keskimmäisellä ei ollut parhaat unen lahjat vauvana. Onneksi se on muuttunut. Se näkyi tuona vuonna asukuvien vähäisyytenä. Montaa asukuvaa ei Helsingistä ollut. Kävimme siskon ja poikien kanssa Espanjassa äidin luona vierailemassa ja sieltä olikin kuvattu enemmän asukuvia – jotka ei tosin paljoa inspiraatiota pukeutumiseen lokakuussa Suomessa anna. 

Myös lokakuussa 2014 Elle palkitsi Strictly Style-blogin vuoden muotiblogina. Se oli suuri kunnia!

 

 

2015 lokakuu

Vuosi 2015 on aikaamme Kaliforniassa. Yksi parhaita vuosiamme, mutta asukuvat ovat täynnä sortseja ja hameita. Kuvissa näkyykin taas nuo mainitsemani suosikit: pitsisortsit. Sen lisäksi tuo beigemaniani alkaa olla jo aika vahva. Kuvissa näkyy beiget Steve Maddenin mokkaiset saappaat, jotka ovat myös näkyneet paljon viime aikojen asukuvissa. Olette kyselleet paljon niiden perään. Osaan vinkata, että suomalaiselta Ril’s merkiltä löytyy tällä hetkellä hyvin samantyyliset saappaat.

 

 

2016 lokakuu

Lokakuussa 2016 olin viimeisilläni raskaana kolmannesta pojastamme. Hän syntyi 6.10. joten ensimmäinen kuva on otettu kaksi päivää ennen synnytystä. Olen havaitsevinani melkoista väsymystä kasvoiltani :D Tokassa kuvassa mennäänkin jo pari viikkoa synnytyksen jälkeen. Asukokonaisuudet ovat klassisia ja sellaisia, mitkä voisin pukea päälle sellaisinaan edelleen.

 

2017 lokakuu

Tässä alkaa näkyä jo vahvasti suosikkini beigen käyttäminen. Muistan ihastuneeni kamelin ja harmaan yhdistelyyn Kaliforniassa ja sillä tiellä ollaan edelleen. Kaikki nämä asut voisin pukea päälleni sellaisenaan nytkin. 

Lokakuussa 2017 teimme myös työmatkan Lidlin kanssa New Yorkiin, kun Heidi Klum lanseerasi heidän kanssaan vaatemalliston. Edelleen käytän kyseisen malliston tummanharmaita sknny-farkkuja sekä mustia nilkkureita. Myös näissä kuvissa näkyy Lidlin beige kashmerevillaneule, joka on ollut suosikkejani jo monen vuoden ajan. Se on kestänyt käyttöä todella hyvin, joten iso suositus heidän kashmirpaidoilleen – niissä on erinomainen hinta-laatusuhde!

 

2018 lokakuu

 

Jo viime vuonna oma suosikkini oli ruskean eri sävyt. Nyt tyylini on hyvin beigenpuhuva, mutta viihdyn tässä lämpimässä ja elegantissa klassikkovärissä erityisen hyvin. Ja miten kaunis olikaan tuo Töölönlahtea ympäröivä ruska! 

Kuvissa alhaalla näkyy myös beige Andiatan oloasu, joka on tehty kashmiristä ja merinovillasta. Jos jotain kannattaa joululahjaksi toivoa, niin tätä! Maailman mukavin setti, joka on samalla tyylikäs ja kaupunkikelpoinen. Matkustin samassa asussa viimeksi Hankoon Vitamin Wellin staycationille. Moni kollegoistanikin kyseli tämän oloasun perään. En ole varma onko tismalleen samanlaista settiä myynnissä tänä vuonna, mutta varmasti vastaavia. 

Siinä oli asut taas vuosien varrelta. Ilo huomata, että näitä katsoessa itsekin inspiroituu ja haluaa pistää päälleen monia vanhoja kokonaisuuksia! Merkki siitä, että oma tyyli on löytynyt.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kiia

  Moikka Hanna! Kommentoin vähän myöhään tähän postaukseen, mutta toivottavasti kommenttini osuu silmääsi silti. Nämä tyylin vuosikatsaus -postaukset ovat ihan huippuja, mutta koen ne valitettavasti vähän vaikeiksi lukea. En hahmota koko ajan sitä, mitkä kuvat ja tekstit kuuluvat yhteen ja mistä vuodesta milloinkin puhutaan. Välillä ensin on vuosiluku, välillä kuva. Pieni asia siis mitä ehkä voisit miettiä niin postausta olisi kivempi lukea! :)

  • Hanna Vayrynen

   Moikka!

   Hei kiitos kovin palautteesta! Itseasiassa aina ensin on vuosiluku, sen jälkeen tulee sen vuoden teksti ja kuvat! :) ELi jos on kuva ennen vuosilukua, se kuva kuuluu edelliiseen vuoteen. Mutta eri vuosien kohdalla joissain on enemmän kuvia kuin toisen vuoden kohdalla :) Ja hei blogini pohja näkyy erilailla päätteellä kuin kännykällä. Kummallakohan luet? Hahmottuisikohan tämä sinulle helpommin päätteellä? :)

 • EmmaM

  Nää postaukset on kyllä aina yhtä viihdyttäviä! Ja huh, oli pakko pysähtyä hetkiksi tuijottamaan tuota Kaliforniasta otettua poncho + saappaat -kuvaa, sekä tuota Nycistä otettua jakkupukukuvaa – ihan toooodella kauniit niin asut, kuvat kuin nainenkin! ?

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihana kuulla <3 Kiitos paljon että luet ja hyvin kauniista kohteliaisuudesta <3 Kertoo sinusta <3

 • Tilhi

  Nämä ovat ihan parhaita postauksia! Inspiroidun eniten juuri tästä maanläheisestä ja järkevästä ajattelusta, että välittämättä mistä vaatteen on ostanut, sitä voi hyvällä hoidolla pitää jopa 10vuotta käytössä :)

  Siihen liittyen mulla olisikin sulle toivepostaus: Mitä jos väläyttelisit meille seuraajille vaatekaappiasi/-huonettasi? Sieltä voisi poimia kuviin joitain lempparijuttujasi?

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihana kuulla, että jaat kanssani tuon saman ajatuksen. Koska tosi helposti leimataan kaikki ketjuliikkeet Suomessa vain “kertakäyttömuodiksi” – mitä se ei suinkaan ole. Toki sitäkin on (valitettavan paljon), mutta itse haluaisin kannustaa ja auttaa kaikkia löytämään / tavoittelemaan sitä omaa tyyliä, jonka löytyessä liikkeestä huolimatta voi tehdä niitä aikaa kestäviä löytöjä – ihan zarasta ja henkkamaukastakin.
   Ja hei ehdottomasti, tämä olisi kiva toteuttaa jopa videon muodossa!

 • Haidi

  Niin ihana nähdä näitä vanhoja asuja. Niin monesta muistaa itsekin inspiroituneensa :) ja vitsi miten moni omakin vanha lemppari hame olisi nykyään ihan liian lyhyt :D

  • Hanna Vayrynen

   JOo siis miten niin vesiraja?!? :D

   • Haidi

    Haha jep! Jos pituus oli mekko/paita rajoilla ni leggarit vaan alle ni mekostahan se meni xD

    • Hanna Vayrynen

     No älä! :D

 • sara

  Ihania asuja! Mutta mistä sä löydät aina noin hyvin laskeutuvia farkkuja, jotka ei kuitenkaan ole ihan tiukkoja nilkoista? Tuntuu, että nykyään kaikki farkut on nilkkamittaisia ja mulla ainakin nuolevat pohkeen alaosia ja nilkkoja, tykkäisin et ne jäisi tuolla lailla kivasti vähän ryppyyn kuin sulla.

  • Hanna Vayrynen

   Heippa ihana! Näissä näkyvät farkut on Vilast ja H&M:stä ! :) Sieltä siis :)