CATEGORIES

Kaapit kuntoon Kiiran kanssa – Leffahuone

12.11.2020

Kaapit kuntoon sarjalla jatketaan. Jokunen viikko sitten Kiira teki taikoja meidän leffahuoneessa. Jälleen kerran kaappien sisällä tavarat olivat niinsanotusti omalla paikallaan, mutta ei kovin visuaalisesti tai optimaalisesti järjestetty. Kiira laittoi taas ajatuksella kaiken paikalleen, jotta tavaroiden hakeminen ja säilytys olisi mahdollisimman toimivaa ja mietittyä.

Sesonkitavarat ja koristelu

Kuten tiedätte, rakastan teemajuhlia. Myös työni takia minulla on paljon erilaista kuvausrekvisiittaa mitä tarvitsen erinäisissä kuvauksissa. Säästän aina kaikki erilaiset paperikoristeet mitä on tullut käytettyä vaikka kuinka monilla synttäreillä, vauvakutsuilla jne. Joku sisäinen party planner minussa asuu.  Mutta nyt saatiin kaappi järjestettyä niin, että kaiken löytää sekä kaikkeen pääsee käsiksi helposti. 

Ennen

Jälkeen

Oli kätevää järjestää kaikki lahjatarvikkeet alimmalle hyllylle. Kolmen lapsen kanssa erinäisten lastensynttäreiden määrä on nimittäin melkoinen… Saan jatkuvasti olla paketoimassa lahjoja synttäreille viemiseksi. Tosin nyt korona-aikaan synttärijuhlannat ovat huomattavasti vähentyneet. Nyt jouluakin ajatellen voi vain paketoidessa istahtaa tuohon viereen lattialle ja minulla on näissä valkoisissa laatikoissa kaikki tarvitsemani lahjakorteista -nauhoihin ja -paperiin.

Ylimmälle hyllylle tehtiin jokaiselle pojalle omat laatikot, minne kerään kaikkia ihania muistoja: kuten koulukuvia, piirroksia ja äitien- ja isänpäiväkortteja <3

Kaikki kuvien säilytyskorit on hankittu Ikeasta. 


Toimistotarvikkeet

Ennen

Jälkeen

Kaikki tärkeät kansiot siirrettiin samalle korkeudelle ja Kiira poisti yhden hyllylevyn joka vei turhaa tilaa. Ylimmällä hyllyllä on taas muistoja esim albareita ja kuvia. Alimmilla hyllyillä on taas toimisto- ja työtarvikkeitani.

Kaikki valkoiset laatikot ovat Ikean valikoimasta.

 

Viihde

Ennen

Jälkeen

Tähän kulmakaappiin siirrettiin kaikki viihde, kuten kirjat, DVDt sekä lautapelit. Lautapelit ovat alimpana jotta lapset pääsetvät niihin helposti käsiksi.

Huomaatteko muuten yhden “virheen” tässä kuvassa? :D Mieheni sai hiljattain lahjaksi grillikirjan. Se oli tovin lojunut keittiönpöydällä ja ryhtyessäni kokkaamaan pyysin josko hän voisi laittaa sen paikalleen kirjahyllyyn. Nyt huomasin, että hän oli tyytyväisenä vain laittanut sen kaikkien muiden kirjojen päälle sen sijaan, että olisi sujauttanut sen muiden kirjojen väliin :D Näitä pieniä erojamme :D Monica mikä Monica.

Mutta ah miten ihana tästäkin tuli! Niin hyvässä ja toimivassa järjestyksessä kaikki. Mikäli sinäkin saat rauhaa arkeesi järjestyksestä, mutta aika ei vain siihen hetken myllerryksessä riitä, suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä ihanaan Kiiraan. Hänet löydätte instasta nimellä @konkiira.

Aikaisempia Kaapit Kuntoon-sarjan postauksia:

Mistä kaikki lähti
Keittiön kaapit kuntoon
Eteisen lipaston aurinkolasilaatikko

Tulossa on vielä kodinhoitohuoneen ja eteisen uusi toimivampi ja esteettisempi järjestys.

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • i

  Halusin kiittää sinua yhteistyöstäsi Amo Toysin kanssa. Suoraan sanoen minulla oli yhtiöstä vähän kökkö maku kun he ovat tehneet yhteistyötä erittäin varakkaiden vaikuttajien kanssa. Olen nähnyt Instasta kun lapsille, joilla on jo kaikkea, on yhteistyön merkeissä annettu ihan älytön määrä leluja. Varsinkin kun tämä Covid-aika on tuonut eriarvoisuuden entistä enemmän esille, minusta se on vain jotenkin ollut mautonta. Mutta myöskin ympäristön kannalta, yritän itsekin opettaa lapsille ettei kaikkea tavaraa tarvitse koko ajan saada ja että emme muutenkaan maapallon takia voi koko ajan hankkia tavaroita. Todella hyvä pelisilmä sinulta tämän yhteistyön kanssa, poikasi saavat in the long run tästä varmasti paljon enemmän irti. Myöskin lapset, joiden vanhemmilla ei todellakaan ole samoja mahdollisuuksia hankkia leluja, saavat oikeasti jotain mitä arvostavat eivätkä mitään ylimääräistä “krääsää”.

 • Pirpana

  No itse en nyt huomattavaa eroa näe, mitä en itse osaisi tehdä, että heitän kaikki kamat Ikea-bokseihin. Ainakin neulepaidat on mielestäni sullottu ihan liian pieniin laatikoihin ja tuo, että ostetaan halpatyövoimalla tehtyjä muoviIkeoita, niin ei hyvä! saman asian ajaa vaikka kestokassit, jotka taiteltu matalemmiksi tai kenkälaatikot, eivät maksa mitään, mutta money talks. Samoin olisi kiva, että avaisit, mitä tälläinen ammattipirkko kustantaa, hieman ehkä apinoitu KonMaria, joka oikeasti räjäyttää kamat ja organiseeraa, sen sijaan, että kaikki kamat vaan laitetaan yhteneväisen värisiin lodjuihin.

  • Hanna Vayrynen

   Kyse ei ole siitä ettei itse osaisi, mutta kyse on palvelusta, koska tämäkin on asia mikä ainakin henk koht.itsellä lapsiperheen ja oman yrityksen pyörityksen keskellä ei vaan tule ensimmäisten joukossa tehdyksi. Minullakin on ollut vuosia erilaisia kenkälaatikoita, sekin on yksi vaihtoehto – mutta nyt olen iloinen että tavarat ovat tukevammissa ja visuaalisesti myös kauniissa laatikoissa.
   Hän tekee tuntipalkalla, mutta oletan että et taida olla hänen asiakaskuntaa, mutta kiinnostuneet voivat kysyä suoraan häneltä :)
   Kiira myös karsii – meillä tosin kiitos monien muuttojen ei ihan hirveästi ole kertynyt nurkkiin “turhaa” kamaa :)

 • Anna

  Siis kiitos, aivan ihana lukea näitä postauksia! Jokainen ”Jälkeen”-kuva aiheuttaa aina ihanan fiiliksen. Monicagasm :D Ja kyllä hyppäs Grillaus-kirja silmään, haha!
  Konkiira myös upea ammattilainen, toivottavasti laajentaa vielä Tampereellekin liiketoimintaa ??❤️

 • Katmandoo

  Hei, ja kiitos, tämäkin on kiva postaussarja. Pari viikkoa sitten kävin myös kaikki laatikot läpi keittiössä, mutta kylpyhuoneen osalta jäi kesken… paremmalla ajalla sitten jatkuu. Mutta tuli mieleeni vain sellainen, että jos nyt kauniisti olevat lahjapaperit jossain kohtaa ryöpsähtävät kasastaan, niin harkitse tätä ikean keksintöä oman elämänsä monicoille :)
  https://www.ikea.com/fi/fi/p/skubb-saeilytyslaatikko-lahjapaperille-tummanharmaa-30402430/?utm_source=google&utm_medium=surfaces&utm_campaign=shopping_feed&utm_content=free_google_shopping_clicks_Homeorganisation&gclid=CjwKCAiA17P9BRB2EiwAMvwNyNRwcU126fcI0hyaLtYj1kbIJP1XcXm8mjWTqHwOkfKZ7VEQUmG_yBoClx4QAvD_BwE