CATEGORIES

Terveyden tukipilarit

26.8.2009
Te kaikki jotka olette kiinnostuneet terveydestänne ja ravinnosta, suosittelen teille seuraavaa sivua:

http://www.terveydentukipilarit.fi

Photobucket

Kyseisellä sivulla ihastuttava mikrobiologian ja soveltavan biokemian diplomi-insinööri sekä soveltavan mikrobiologian, biotekniikan ja elintarviketeknologian lisensiaatti (ja on hän toki opiskellut ravitsemustieteitäkin:)) Paula Heinonen kertoo terveyden tukipilareista.

Hän on toiminut kouluttajana ja luennoitsijana erikoisaiheenaan suoliston hyvinvointi ja ongelmat sekä ravitsemukseen liittyvät asiat.
Sivuilta löytyy Mediasali, mistä voitte kuunnella Paulan asiantuntemusta kirjailija Juha Vuorisen huumorilla maustettuna. Ohjelma esitettiin viime keväänä radiokanava Groove FM:llä.

Photobucket

Hänen sanojensa mukaan: Oikein syömällä voi tulla terveemmäksi ja jopa onnellisemmaksi!:)
Suosittelen sivua lämpimästi!
9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Celine

  Kauheeta, olen ihan unohtanut vastata sulle! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :DSiis hirveä tuo luujuttu, miten joku ei voi tajuta miten paljon toista sattuu?! Varsinkin jos on ammattilainen.. Ei kipu oo koskaan hyvästä tollasissa jutuissa. Ihan kauheeta! Varmaan jäi kauhea kammo :(Tosiaan mulla oli migreenikohtauksia todella usein ennen ja viikon migreeniputki oli aivan normaali juttu. Ravasin lääkäreissä todella usein ja yritin etisä helpotusta kohtauksiin mutta tuntui ettei mikään meinannut auttaa! Onneksi törmäsin sitten tähän Paulan ja Juhan ohjelmaan :) Siirryin siis lähes kokonaan luomuruokaan, vähensin lisäaineiden syöntiä todella paljon ja rupesin juomaan enemmän vettä. Täytyy kyllä myöntää että söin todella huonosti ennen! Nyt kohtauksia tulee todella harvoin jos ollenkaan, ihanaa! Jännitän myös todella paljon jostain kumman syystä hartioitani, ja se saattoi usein laukaista myös migreenin. Tähän auttoi työpaikan vaihdos ja ihana poikaystävä joka on fysioterapeutti. Saan siis ihanan hieronnan lähes joka ilta! Tosin nyt hän on ollut 3kk Afganistanissa, joten tämä aika on ollut aika tuskallista!Osaatko kuvailla yhtään migreeniäsi? Esim millaisissa tilanteissa se yleensä tulee yms. Voin antaa vertaistukea :D

 • Mrs. V

  Swiss girl,kiitos selvennyksestä!:) Lisäsin sen myös postaukseen että kaikki varmasti löytävät perille:)Nea,voi ei mitään!:) Toivottavasti saat siitä paljon hyvää irti!:)Celine,ihanaa että täältä löytyy heidän vanhoja tuttuja kuuntelioitaan:) Täällä meilläkin naurettiin välillä ihan kyyneleet silmissä!:) Mäkin olen migreenipotilas! Mulla on hedareita joskus jopa viikon putkeen (kuten nyt). En pääse siitä millään eroon. Migreeni lääkkeetkään ei mulla auta aina. Kaikenlaisia lääkäreitä ja hoitoja olen kokeillut (kiropraktikkoja, neurologeja, vyöhyketerapiaa, hierontaa, shiatsua yms.) Kaikki aina uskovat pystyvänsä auttamaan minua, mutta vielä ei ole tullut tulosta. Ja mulla kun ei ole harmainta aavistusta mikä aiheuttaa ne! Sitä on ollut paljon minun suvussani joten perittyä se ainakin on. Mitä sinä muutit ruokavaliossasi? olisi todella mielenkiintoista tietää!:) Itse haluan vielä kokeilla akupunktiota. Luulin kerran akupunktioon meneväni mutta sitten se kiinalainen mies totesi että ei se mulle mitään akupuntiota tee koska hänen mielestään mulla on homeongelma (vaikka selitin että olen kärsinyt näistä 13-vuotiaasta asti ja asunut sinä aikana ainakin kuudessa eri kodissa…)Sitten se rupes raapii mua jollain luulla törkeen lujaa, itkin kun sattui ihan älyttömästi ja se sano mulle että et vaan siedä pikku tyttö pientä kipua. Mulla oli sen jälkeen selkä LIILA mustelmista yli viikon. Se hullu meinas seuraavaksi siirtyy mun naamaan. Sanoin kiitti, nyt riitti ja lähin:D Ei auttanut mun särkyihin :D SOri pitkä avautuminen, mutta tosiaan kärsin näistä paljonkin…Lipsy,ihanaa kuulla että niin monet ihanat nuoret naiset ovat myös kiinnostuneita terveydestään!:)Tarja,Paula onkin niin mahtava ja tietää asiansa:) Upea nainen:)MinTTu,mullakin on Paulan Vihdoinkin hyvä olo kirja ja Satumaista voimaa. Mutta meillähän on menty koko nuoruus Paulan opeilla:)C u soon baby!:)Ihana anonyymi!Voi kiitos kovasti hyvin kauniista sanoistasi!:) Lukijani ovat 99prosenttisesti fiksuja ja elämäniloisia nuoria naisia!:) On ilo huomata kuinka ihanaa vuorovaikutusta täällä kommenttiboksissa teidän kanssanne voikaan käydä! Tosin n.kerran viikossa sieltä saattaa tulla näitä ala-arvoisia "vi**u sä oot typerä ä**ä" kommentteja, mutta ne jätän kylläkin julkaisematta:) Not even worth it:) Julkaisen 99% kaikki kommentit kylläkin:) Mutta silloin kun se on kirjoitettu ilman mitään rakentavaa ja järkevää sisältöä niin menee suoraan roskakoriin. Tämä blogi on tarkoitettu ihanille naisellisille asioille missä on ihana hieman rentoutua. Ei paikaksi missä naiset voivat olla susia toisilleen. Joten kiitos sinulle ihan hirmuisesti jos olet tämän pistänyt merkille! Kovasti yritän pitää tämän blogin hengen samana!:) Kaikkea hyvää sinne!:)ps. Olen älyttömän iloinen siitä, että vaikka tyylimme on päinvastainen, silti luet blogiani!:) tärkeintä on juuri se että kaikki löytävät sen oman juttunsa ja hyväksyvät muut sellaisenaan ja antavat erilaisuuden kukkia!:) Näytät hienoa esimerkkiä siitä!:)

 • Anonymous

  Heippa MrsV,Olen jo jonkun aikaa lukenut blogiasi ja ihailen tyyliäsi ja asuvalintojasi vaikka oma tyylini on täysin päinvastainen :)Halusin kerrankin kommentoida ja kertoa että blogiasi on ilo lukea, olet erittäin positiivisen tuntuinen ja jaksat ihmeellisellä tavalla vastata KAUNIISTI jokaiselle kommentoijallesi! En tiedä poistatko kaikki negatiiviset kommentit mutta itse epäilen ettet sellaisia edes saa koska vastaat kaikkiin kysymyksiin/kommentteihin ystävällisesti! Pakko nostaa hattua, sinusta saa erittäin mukavan kuvan blogisi kautta :)Oikein hyvää jatkoa sinulle sinne ulkomaille!

 • MinTTu

  Mä luin just Paula Heinosen kirjan, enkä tienykkään että sillä on joku tollanen ohjelma! :)Kohta nähdään jeee!

 • Tarja

  Kiitos vinkistä, Paula Heinonen on ollut paljon julkisuudessa vuosien aikana.

 • Lipsy

  Kiitos vinkistä! Pitää ehdottomasti vilkaista : ) Muutenkin nämä sun terveyspostaukset on tosi hyviä

 • Celine

  Paula ja Juha ovat aivan mahtavia, välillä nauroin vedet silmissä kun kuuntelin heidän juttujaan! Juuri heidän ohjelmaansa kuuntelemalla sain oman ruokavalioni tarveemmäksi ja migreeni poistettua pelkällä ruokavalion muutoksella kokonaan! Suosittelen :)

 • Nea

  Kiitos hyvästä vinkistä! :)

 • Anonymous

  Klikkaamalla sivun alalaidassa olevaa otsaketta,avaa mediasali,pääset kuuntelemaan kaikki tänä vuonna jo lähetetyt radio-ohjelmat.Suosittelen myös lämpimästi!!!Hyvää aamun jatkoa!Swiss girl