CATEGORIES

Caneli

19.8.2010

Haluan esitellä teille seuraavaksi aivan mahtavan smoothiebaarin, nimittäin Canelin.
(Roobertinkatu 46, Albertinkadun ja Iso Roban kulma)

Paikan omistaja pitää huolen siitä että hyllyssä on mitä parhaimmat raaka-aineet mitä markkinoilla on. Hän on hyvin valveutunut ja valmistaa mitä parhaimmat terveyssmoothiet Sinulle ammattitaidolla.
Samasta drinkistä saat mitä mielettömimmän makuelämyksen, energiaboostin sekä mitä parhaimmat terveysvaikutukset!

Häneltä saat tietoa sekä ideoita omaankin käyttöön. Laadukkaimmat raaka-aineet ovat myös myynnissä hyllyilä ja paikan omistaja jakaa mielellään kanssasi vinkkejä miten voit rikastuttaa juomavalikoimaasi.
Itse vanilja soijamaidon ystävänä, hän vinkkasi minulle mitä ihanimmasta jouluisesta teestä, jota on ihana lisätä kuumalla höyryllä vaahdotetun vaniljasoijan sekaan. En ole ehitnyt vielä kokeilla – mutta palan halusta pian sitä joulun lähestyessä tehdä!

Hyllystä löytyy kymmenittäin mitä uniikeimpia (ja tuttujakin) teemakuja sekä kahvi tehdään tuoreista vastajauhetuista pavuista. Jopa vesi mitä hän tuotteisiinsa käyttää, on suodatettu ja puhdistettu kovan tason koneilla. Myöskään jääpalat eivät tule jääpalakoneesta, vaan paikan pitäjä tekee itse jääpalatkin tästä puhdistetusta vedestä.
Talk about attention to detail!


Mitä maukkaimmat smoothiet valmistuvat silmiesi edessä tuoreista hedelmistä ja vihanneksista.

Suosittelen paikkaa jokaiselle, jolle on mahdollista tähän uniikkiin ja viehttävään kahvilaan käydä tutustumassa. Varmasti löydät mahtavia uusia makuja omiin tarpeisiisi ja auttava ammattitaito on taattu.

Eikun Caneliin!

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  Nadja,Suosittelen!:) KUn olet käynyt niin kirjoittelethan tänne mitä pidit!:)Sarona,Nimenomaan – paikka on todella viehättävä ja omalaatuinen. Sitä mitä Helsinki on kaivannutkin!Kerro heti sitten kokemuksia jos pääset siellä piipahtamaan!:)Maria,Kun käyt niin tule antamaan raporttia!!:)Tessa,Paikan omistaja on tosiaan äärimmäisen valveutunut! Voit kysellä häneltä mitä vaan terveyden saralla niin sieltä tulee tekstiä!:)

 • Tessa

  Uskomattoman ihanan näköinen ja kuuloinen paikka! Ihanaa että joku on omistautunut asialleen ja näyttää tietävän mitä tekee :)

 • Maria

  Kuulostaa ihanalta paikalta, täytyy kyllä testata piakkoin!

 • Sarona

  Ihanaa, jotain tällaista olen kaivannutkin! Kuulostaa todella hyvältä ja paikan sisustuskin näyttää mielestäni viehättävältä. :)

 • Nadja

  Näyttää ja kuulostaa ihanalta paikalta! Pakko käydä kokeilemassa joku päivä :)

 • Mrs. V

  AnsQ, Suosittelen!:) Toistaiseksi ainakin luulisin paikan olevan ainoa laatuaan Helsingissä, missä paikan pitäjäkin on niin äärimmäisen valveutunut!Kira,Mahtavaa! Hienoa että Suomessakin aletaan tähän ilmiöön pikkuhiljaa heräämään. Tuoreus on aina hyvä, ja Canelissa kaikki valmistuvat "from scratch" silmiesi edessä ja hän osaa varmasti lisätä oikeat lisäjauheet Sinun tarpeittesi mukaan!:)Pistetään sana kiertämään niin eiköhän asiakkaita tule riittämään!:)Satu,suosittelen lämpimästi!Kiitos kovasti, tän blogi harrastuksen myötä noiden kuvien ottamisesta on tullut ihka uusi harrastus johon olen itse koukussa:) Capture the beauty in everyday life;)Celine,Paikka on hyvin sympaattinen ja uniikki – ja juomat ovat todella ammattitaidolla vamistettuja. Jokainen! Sopii erinomaisesti paikaksi, mistä voi hakea itselleen aamupalajuoman – tuomaan sitä energiaboostia päivään! Minä en ikävä kyllä muista sen juoman nimeä mitä nautin siellä ollessani, mutta oiva määrä hedelmiä, vihanneksia ja Maccaa siinä oli:) Kun kuuli ainekset, en olisi ikinä kuvitellut että se voisi olla niinkin hyvää!:D SUosittelen että selität paikan pitäjälle mitä tahtoisit/onko sinulla joitain terveysvaivoja ja hän varmasti osaa neuvoa sinua omaan suuntaan ja rakentaa oman makuelämyksesi!:)

 • Celine

  Kuulostaa ja näyttää ihanalta paikalta! Ja varmasti maistuukin ;) Hyvät kahvittelupaikat Helsingissä onkin ollut hakusessa, yleensä tulee käytyä vain niissä samoissa aina ja ikuisesti. Tässä voisi olla uusi hyvä potenttiaalinen vaihtoehto! Onko sinulla muuten jo joku erityinen suosikkijuoma Canelissa? Vai oletko nyt vasta itsekkin tutustunut paikkaan? :)

 • Satu

  Kiitos vinkistä. Täytyy käydä. Sulla on ihastuttavia kuvia! Olen koukussa niihin.

 • Kira

  Kiitos vinkistä, pitää käydä kokeilemassa! Helsinkiin avataan pian ilmeisesti toinenkin smoothiebar, Jani Toivola ainakin on lehdissä kertonut avaavansa sellaisen. Kiva, että Helsinkiinkin alkaa tulla erikoisempia juttuja, jotka ulkomailla ovat ihan arkipäivää :) Toivottavasti vaan asiakkaita riittäisi!

 • AnsQ

  Vau! Kuulostaa tosi kivalta. Pakko käydä tuolla joku kerta :)