CATEGORIES

Kun kaipaat hemmottelua

12.4.2016

Äitienpäivä lähestyy ja mielelläni haluaisin antaa teille mitä ihanimman lahjaidean, josta voi kotona eteenpäin vihjata… Tunnette kaikki varmaankin Simonan ripsieni luottotekijänä? Tämä ihana kahden pojan äiti tekee uudessa ja upeassa omassa salongissaan niin paljon muutakin. Olen kirjoittanut hänen kauniista mani-pedeistään, mutta olen varmaan vasta kerran aiemmin maininnut hänen tekemistään kasvohoidoista ja hieronnoista. Jos kaipaat taatun ihanaa hemmotteluhetkeä arjen kiireiden keskellä, suosittelen ottamaan Simonaan yhteyttä.

Simi and Hanna-64text
Simi and Hanna-57

Hieronta

Suureksi onnekseni pääsin hiljattain Simonalle hierontaan. Minulla on lasten nostelusta ja paljon töitä päätteellä tekemisestä alituiseen niskat ja selkä ihan totaalisen jumissa. On ihanaa, kun Simona tuntee minut, elämäntilanteeni ja historiani niin hyvin, että hän osaa automaattisesti etsiä ne kipeimmät kohdat. Viimeksikin sain huomata, että tuolla lonkissani vasta kipeät kohdat onkin! Simona kertoi, että kaikki juontaa helposti juurensa koneella istumiseen, mutta voin auttaa tilannetta suuresti venyttelemällä lonkkiani enemmän ja taas vahvistamalla niskalihaksia. Tämä minun on nyt muistettava, tai kroppa hajoaa ihan totaalisesti ennen kolmatta… Hieronta tuntui ihan taivaalliselta. Ihanaa, kun joku oikeasti painaa kunnolla, eikä lopputulos tunnu siltä, että joku vähän levitteli baby oilia ympäriinsä. Koska on mulla niitäkin ollut joissain kylpylöissä, kun on aina arpapeliä, kenet hierojaksi saat. Vaikka olen rohkaistunut pyytämään, että saa painaa vähän lujempaa, niin mikään ei välttämättä ole kuitenkaan muuttunut. Se jää aina vähän harmittamaan. Simonan kanssa ei onneksi tätä huolta ole koskaan, koska tietää mitä saa. Hänen repertuaaristaan löytyy myös sopivat hierontaöljyt raskaana oleville (niitä eteerisiä öljyjä kun ei suositella raskausaikana). Minä pystyn vielä makaamaan vatsallani, mutta Simona kertoi että voimme jatkaa hierontoja myös raskauden edetessä. Makaan vatsan ollessa tiellä vain kyljelläni.

Simi and Hanna-12Simi and Hanna-15Simi and Hanna-18Simi and Hanna-34Simi and Hanna-39

Simona tekee myös mani- ja pedikyyrejä. Ennen Espanjan-matkaamme hän pisti hattivattini lomakuntoon, mutta ikävä kyllä siellä ei sitten ollutkaan vielä sandaalikelit. Mutta Simonan pedikyyrit kestävät minulla kuukausia, joten huolitelluista kynsistä on saanut kotona nauttia. Häneltä löytyy laaja sakaala kauniita ja luonnollisia lakkasävyjä, joita minä suosin aina mani-pedeissäni.

Simi and Hanna-24Simi and Hanna-35Simi and Hanna-46

Kasvohoidot

Myös kosmetologikoulutuksen omaava Simona suosittelee, että kasvohoidoissa kannattaa käydä melkein neljä kertaa vuodessa – aina sesonkien vaihtuessa. Näin pystyy valmistamaan ihon tulevaan ilmanmuutokseen, jotka koti-Suomessamme saattavat olla melkoisen rajujakin. Minulla taas raskaus ja väsymys näkyivät ihollani, mihin tällä kertaa tartuttiin. Simona huomasi kevyttä pintamuutosta (lievää karheutta poskissani, mitä minulla ei aiemmin ole ollut) ihollani ja tekikin minulle siitä syystä raikastavan kasvohoidon. Kuten jo aiemmin sanoin: ihanaa, kun on tuttu kosmetologi, joka tuntee myös ihosi historian ja osaa tehdä tarvittavat toimenpiteet. Hoidon jälkeen ihoni oli selkeästi raikkaampi ja pehmämpi. Tuli todella tarpeeseen!

Simi and Hanna-17Simi and Hanna-40Simi and Hanna-47 Simi and Hanna-52 Simi and Hanna-50

Meikkauspalvelut

Jos sinulla on edessä isompi juhla-, gaalatatapahtuma tai kaipaat vain vinkkejä toimivaan arkimeikkiin, voi Simona avustaa siinäkin. Pidän siitä, että Simona suosii hyvin luonnollista ja siistiä meikkiä (kuten tekemissään ripsienpidennyksissäkin), mutta gaalareintoihin osaa tehdä myös mitä näyttävämpiä smokey-eye meikkejä. Hiljattain ihailin facebookissa hänen ystävälleni tekemää meikkiä Emma-gaalaan.

Simi and Hanna-2Simi and Hanna-3Simi and Hanna-10

Simona on hyvin suosittu, joten suosittelen tekemään varaukset hänelle hyvissä ajoin. Kannattaa myös tykätä hänen salonkinsa facebook-sivuista, missä onnekkaat voivat seurata, jos hänelle tulee yllättäviä peruutusaikoja.

Monet teistä on löytänyt Simonan blogini kautta ja nyt hän on teidänkin luottoripsientekijä. Nyt seuraavan kerran kun kroppanne huutaa hierontaa tai kasvot raikastusta, suosittelen kääntymään saman naisen puoleen. Hänellä jo käyneet tiedättekin, että työnjälki on aina taattua laatua.

Simi and Hanna-68

Simona’s
Tarkk’ampujankatu 10
Helsinki
040 500 7953

All pictures taken by my talented friend: Niki Strbian

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maiju

  Täällä yksi, joka löysi Simonan blogisi kautta. Onneksi löysin, aivan ihana ihminen! Ja kuten sanoit, työnjälki on taattua laatua :)

  • Mrs.V

   Ihanaa! Ja juuri näin. Mulle käy terapiasta ja levähdyshetkestä, kun pääsen simonan tuoliin. Tosin parina viime kertana mä olen nukahtanut suoraan :D Yleensä pälätetään tunnit putkeen :D

 • Melisa

  Paljon onnea Hanna tulevasta perheenlisäyksestä. Ihana uutinen <3 Ensi vuonna olisi tiedossa töiden puolesta isot juhlat, johon olen jo miettinyt meikkauspalvelun käyttöä. Täytyypä pitää Simona silloin mielessä :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos paljon! Niin on! <3 Ja voi miten ihanaa! Suosittelen jo ennen h-hetkeä pientä itsensä hemmotteluhetkeä simonan kanssa. Et pety ;) Saat kokeilla meikkityylejä tai sitten voi sen kruunata vielä ihanalla kasvohoidolla! <3