CATEGORIES

Takaisin Manhattan Beachillä

10.11.2017

Täällä ollaan taas – vanhassa kotikaupungissa Manhattan Beachillä. Miten ihanaa onkaan ollut palata näihin maisemiin. Tuntuu jotenkin epätodellisen ihanalta, että täällä saimme vuoden perheenä asua. Nyt seuraavan kuukauden saamme taas aloittaa aamut kävelyllä pitkin Strand-rantabulevardia, poiketa aamupalalle Le Pain Quotidien -kahvilaan, nauttia lämmin noutokahvi Manhattan Beachin näyttävällä laiturilla, ihailla aaltoja kesyttäviä surffaajia ja nauttia rannikkoa hellivästä auringosta.

Meillä ensimmäiset päivät ovat sujuneet hyvin voimakkaasta jetlagista huolimatta. Viisihenkisenä perheenä menee hetki saada kaikki rytmiin, mutta eiköhän me jo ensi viikolla olla oikeaan vuorokauden aikaan kaikki hereillä. Lensimme tänne ensimmäistä kertaa SASilla Tukholman kautta ja oli ylivoimaisesti kätevin, nopein ja toimivin vaihtoyhteys Los Angelesiin Helsingistä! Ennen olemme lentäneet Lontoon kautta, mutta Tukholman Arlanda on moninkertaisesti kompaktimpi ja helpomoi vaihtokenttänä. Itse matka sujui suorastaan erinomaisesti. Ainut harmitus oli, että saapuessamme talolle saimme huomata että meidän Bugaboon Donkeyt olivat menneet rikki ruumassa lennon aikana (oli pakattu ihan omaan vaunumatalaukkuun). Viimeiset kolme päivää ovat olleet melkoista säätämäistä kun minua on palloteltu asiakaspalvelijalta asiakaspalvelijalle Ruotsin ja Jenkkien välillä aikavyöhykkeltä toiseen, mutta tänään sain viimein luurin päähän äärimmäisen avuliaan asiakaspalvelijan Ruotsista, jonka kautta viimein sain asian eteenpäin. Meidän kärryt kun rikkoutuivat käyttökelvottomiksi (monopuolen istuimen tukipaalu murtunut kokonaan irti) on minun ostettava heti uusi runko jotta pärjäämme täällä. Mutta nyt on asiat hoidossa ja voimme alkaa keskittyä olennaiseen: Nauttimalla yhteisestä ajasta perheen kesken ja täällä asuvia rakkaita ystäviämme nähden. Ihanaa olla täällä!

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jade

  Huoh, ihania aurinkoisia rentoja kuvia. Kuukausi on pelastettu täällä pimeässä koleassa Suomessa kun saa seurata teidän upean perheen aurinkoista Kalifornia matkaa. Ihanaa lomaa vielä kerran.

  • Voi että miten ihana kuulla kos kuvat pystyvät jo piristämään siellä mahdollisena pimeänä päivänä! Ja kiitos niin kovin taas Jade hyvin kauniista sanoista perhettämme kohtaan <3 Kiitos!

 • Sarita

  Teidän perhe on yksi ihanimmista perheistä seurata ❤ onnellisuutenne saa sydämen hymyilemään!! Vaikutat aivan ihanalta äidiltä ja vaimolta. Kivaa lomaa teille :)

 • KAUNIITA KUVIA :) harmi, että matkan aikana sattui myös vastoinkäymisiä, mutta kuulostaa siltä, että olette voiton puolella!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Ihanan aurinkoisia kuvia, voittaa aivan 100-0 tuon marraskuisen vesisateen, jossa joutui taas tarpomaan kotiin. :D

  Aivan ihanaa reissua teille, nauttikaa! :)

 • S

  Ihana tunnelma, mukavaa lomaa teille! Kiinnostaisi muuten tietää tarkemmin, minkä merkkiset nuo sinun aurinkolasit ovat?:)