CATEGORIES

Mihin pyrin vaikuttamaan?

9.2.2019

Vuosien saatossa blogin pitäminen työnä on muuttunut hurjasti. Enää se ei ole vain blogin kirjoittamista, vaan rinnalle on tullut hurjasti monia muitakin kanavia. Esimerkiksi Youtube, Instagram-kuvat, Instagram-tarinat sekä Podcast ovat vähintään yhtä tärkeässä asemassa. Sen myötä ammattinimike bloggaaja on muuttunut termiksi vaikuttaja. Nykyään puhutaankin monikanavaisesta vaikuttajamarkkinoinnista. Mutta mitkä ovat ne asiat, joihin minä olen pyrkinyt viime vuosina kanavillani vaikuttamaan?

1.Suosi vanhoja vaatteitasi

Tyyli on vahvasti blogini keskiössä. Täten aiheeni käsittelevät myös paljon muotia ja hetken trendejä. Sana muoti ja trendi ärsyttävät tänä päivänä monia. Se tuo ajatuksen siitä, että koko ajan tulisi ostaa jotain uutta. Olen kuitenkin yrittänyt jo monen vuoden ajan kumota tätä ajatusta. Trendit eivät tarkoita sitä, että sinun tulisi ostaa jotain uutta, vaan parhaillaan trendit inspiroivat kaivamaan kaapista jotain vanhaa ja yhdistelemään sitä uudella tavalla. Olen itse yrittänyt antaa siitä esimerkkiä kaivamalla esimerkiksi omia vanhoja asupostauksia ja miettimällä mitä vaatekaapistani jo löytyy. Painotan yleensä niitä trendejä, jotka koen tavalla tai toisella niin klassisiksi, että ne kestävät aikaa. Joten jos ostaa jotain uutta, miettisi tarkkaan miten se istuu jo olemassa olevaan vaatekaappiin. Tuoko se lisää käyttöä vanhoille vaatteille? Esimerkiksi nyt nude-trendin jyllätessä kannustaisin etsimään sitä täydellistä vaaleaa villakangastakkia. Kevään alesta voi löytää täydellisen edullisesti, mitä voi käyttää vielä monet vuodet. Olen siitä iloinen, että suhde siihen mikä on hienoa on vahvasti muuttunut viimeisten vuosien aikana. Enää upeeta ja ihailtua eivät ole uutuuttaan hehkuvat vaatteet, vaan pikemminkin ne kaikista vanhimmat vaatekappaleet. Yksi omia aarteitani on esimerkiksi äitini vanha Dior-huivi. Erityistä iloa itselleni ainakin tuo sellaiset vaatekappaleet, mitä huomaan käyttäväni vuodesta toiseen. Olen yrittänyt nostaa tämän tärkeyttä esimerkiksi Rytky Remix-sarjassani. Kun katselee omia asukuvia vuosien takaa on ilo huomata, että pukisin jotain tismalleen samalla tavalla uudelleen. Se kertoo itselleni siitä, että oma tyyli on kehittynyt vahvemmaksi ja tiedän, mikä itselleni sopii.

2. Suosi suomalaista

Meillä on Suomessa valtavasti osaamista. Olen yrittänyt nostaa sitä enenevissä määrin viimeisinä vuosina. Päälläni on näkynyt esimerkiksi Katri Niskasen ja Riikka Ikäheimon suunnittelemia iltapukuja. Lapsillani suosin suomalaista Gugguuta sekä Reimaa. Käytän paljon suomalaisen KN Collectionin hattuja ja pukeudun usein Andiatan kauniin klassisiin vaatekappaleisiin. Vaikka maailman nykytilassa kulutusta kritisoidaan, ei kulutusta voida kokonaan lopettaa – se kuitenkin ylläpitää yhteiskuntaamme. Raha kannattaa pitää liikkeellä, siitä hyötyvät kaikki. Kun suosit suomalaisia merkkejä, pysyy rahat Suomessa. Vaikka suomalaisuus on merkittävä tekijä, niin ehto niiden suosimiseen on itselle kuitenkin se, että ne istuvat tyylillisesti omaan tyyliini. Näissä mainitsemissani merkeissä suomalaisuus on oikeastaan vaan valtavan suuri plussa. Ostopäätös syntyy etupäässää siitä, että ne ovat vain niin hyviä, laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita.

3. Lisää kasviksia kiitos

Minulla se lähti aikanaan siitä, että raskauksien myötä liha alkoi maistua minulle entistä huonommin. Sen myötä olen lisännyt kasvispohjaisten arkiruokien määrää koko perheelle. Kestävää kulutustua myötäillen lihan vähentämisestä on tullut nykypäivän trendi. Olemme kaikki perheessä sekasyöjiä emmekä ole täysin kasvissyöjiksi ryhtymässä, mutta halu vähentää lihan määrää on erittäin läsnä. Moni muukin perhe on ihan saman äärellä, mutta omien rutiinien ja tottumuksien muuttaminen ei ole helppoa, saati nopeaa. Olen blogissa jo tovin jakanut myös reseptejä, jotka ovat viimeaikoina olleet melkein kaikki kasvispohjaisia. Kuten maa-artisokkakeitto, munakoisolasagne ja kvinoa-minttu-vuohenjuustosalaatti. Toivon, että näiden kautta tekin löydätte uusia ihania reseptejä, mitä kautta kuin varkain arkiruokailu saa helposti ja huomaamatta lisää maistuvia kasvisvaihtoehtoja. Siinä samassa nousee myös toinen tärkeä asia: perheiden yhdessä syöminen ja kotiruoan tärkeys.

4. Laadun vaaliminen ja vanhan huolto

Pyrin pääsääntöisesti ostamaan tuotteita jotka ovat laadukkaita ja kestävät aikaa. Mutta se tarkoittaa myös sitä, että niitä on huollettava. Esimerkiksi tuo ihana ylellinen cashmere-villa. Se taitaa olla oma suosikkimateriaalini ja olen suorastaan asunut siinä läpi kuluneen talven. Moni tuskastuu siihen, sillä se nyppyyntyy herkästi. Cashmere on erittäin laadukas materiaali, mutta se kaipaa oman hellän huoltonsa. Uusi cashmere pusero nyppyyntyy alkuun herkästikin, mutta muutaman huoltokerran jälkeen se alkaa rauhoittua. Kun annat tärkeille vaatekappaleillesi niiden kaipaaman huollon ja rakkauden, voi ne kestää monia jopa vuosikymmeniä. Blogistani löytyy mm. cashmeren huolto-opas sekä ohjeet kuinka pelastaa pesussa kutistunut vaate. Lähiaikoina on tarkoitus tehdä myös postaus siitä kuinka huollan kenkiä ja laukkujani.

5. Positiivisen kannustuksen ja ymmärryksen tärkeys

Ehkä yksi tärkeimpiä asioita mitä olen kanavissani halunnut ylläpitää on kannustava ilmapiiri. Suuria muutoksia harvemmin saa aikaan muita syyllistämällä – se saa vain karvat pystyyn. Me kaikki olemme erilaisia. Meillä on erilaiset arvot ja pidämme eri asioita tärkeinä. Elämäntaparemontit ovat kestävämpiä jos ei mennä äärimmäisyyksiin heti kertaheitolla. Pieniä muutoksia arjessa tekemällä kuljetaan kestävästi kohti kestävämpää tulevaisuutta. Joten olkaamme inhimillisiä niin itseämme, kuin toisiamme kohtaan – niin kaikki jaksavat paremmin. Hyvä tarttuu ja se kiertää. Meillä kaikkilla kun on 100% varmasti asioita, joissa voimme omaa toimintaa parantaa. Kannustetaan toisiamme niiden saavuttamisessa, ymmärretään toistemme erilaisuutta eikä arvoteta toistemme tekemisiä. Muiden sekä oman itsensä lämmin ymmärrys ja hyväksyminen ovat oikeastaan koko blogini keskiössä. Se on ehkä tärkein asia mihin haluan vaikuttaa. Rakentaa yhteisöllisyyttä, vertaistukea ja ymmärrystä muita kohtaan. Tässä kohtaa haluan taas antaa kiitosta teille. Kommenttiboksissani suorastaan kukoistaa teidän kannustava, innostava ja hyväsydämisen ymmärtäväinen ilmapiiri. Kiitos niin valtavasti siitä <3

Haluan painottaa, että olen itse kaukana “täydellisestä” tai esimerkillisestä ihmisestä. Olen huomannut myös, että moni vaikuttaja tieten tahtoen pitäytyy puhumasta näistä asioista, koska silloin sinut helposti ristitään tekopyhäksi. On parempi olla hiljaa, koska silloin tekemisiisi ei kiinnitetä samalla tavalla huomiota ja pääset vähän helpommalla. Ymmärrän erinomaisesti tämän halun suojlla itseään. Senkin uhalla haluan välillä nostaa näitä asioita tapetille. Olen inhimillinen ihminen, joka on huolestunut maailman tulevaisuudesta ja yrittää tehdä parhaansa ilman, että huolehtii itseään kuitenkaan uupumuksen partaalle. Ihminen on liian pieni kantamaan kaikkia maailman murheita harteillaan. Kukaan ei ole täydellinen ja meillä kaikilla riittää parannettavaa. Tärkeää on ymmärtää, että ne pienetkin teot ovat merkittäviä. En itse ole valmis lopettamaan esimerkiksi lentomatkustamista, jonka ympärillä tuntuu vellovan eniten keskustelua tällä hetkellä. Muiden kritisointi tuntuu olevan jopa trendikästä. Koen maailman sekä eri kulttuurien näkemisen ja kokemisen äärimmäisen tärkeänä, jotta todella voimme ymmärtää maailmaa, toisiamme ja sitä suurempaa kokonaiskuvaa. Toivon kehityksen tuovan ympäristöystävällisempiä keinoja matkustaa, koska en usko matkustamisen loppuvan. Blogissani tullaan näkemään tulevaisuudessakin niin kotimaan- kuin ulkomaanmatkoja. Toivon voivani vaikuttaa myös siihen, että näistä avoimesti puhumalla me ymmärtäisimme toisiamme paremmin. Ei kytätä muiden tekemisiä, vaan yritetään löytää positiivista inspiraatiota omiin tekoihin, pieniin ja suuriin.

Kuvat marraskuulta 2017, kun perheen kanssa vietettiin kuukausi vanhoilla kotikulmilla

24 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Päivi

  Hei, Itse olen juurikin huomannut, että tuo kohta 4 on monelle täysin tuntematon. Meidän kiireinen maailmamme on luonut kuvan, jossa luullaan, että esim. vaatteet ja kengät eivät vaatisi huoltoa. Kaiken tulisi pysyä ihan priimana ilman mitään vaivaa itseltään. On hyvä, että näissä blogeissa myös kiinnitetään huomiota tähän ja on hienoa, jos joku niistä ahaa-elämyksen saa.

  • Hanna Vayrynen

   No siis TÄMÄ! Minä olen kuullut niin monelta valituksia cashmeresta, että kuinka se menikin niin nyppyiseksi heti. Yritän painottaa blogssani sitäkin, että tämä on kyseisen kankaan ominaisuus ja sitä on huollettava. Nyppyyntyminen rauhoittuu kun sille antaa huoltoa ja rakkautta. Tämän päivän maailma on tosiaan kiireen nielemä, siksi toivoisin enemmän esim. cashemeren huoltopalveluja, minne voisi kyseisen vaatteen viedä, missä ne pestäisiin, kuivattaisiin, kammattaisiin nypyistä ja tuuletettaisiin. Mielläni maksaisin tällaisesta palvelusta.

   • Heini

    Kiitos postauksesta! Tuo kohta 4 on todella hyvä pointti tuoda esiin, tähän liittynee paljon väärää ja puutteellista tietoa. Esimerkiksi villavaatteita kuulemma pestään todella paljon, vaikka todellisuudessa tuuletus riittää usein pesun sijaan ja pidentää vaatteen käyttöikää.

    Tuosta huoltopalvelusta, oletko tutustunut Arkive Ateliériin? Heiltä saa ainakin kenkien ja villakangastakkien huoltoa ja erilaisia vaatteidenhuoltovälineitä. En ole vielä itse kokeillut, mutta mielenkiintoinen konsepti!

    • Hanna Vayrynen

     Hei kiitos paljon! Ja itseasiassa en! Pitää tutustua!

 • Emma

  Kiitos tärkeästä postauksesta. Olen alun perin ihastunut blogiisi sen kauniista, ymmärtävästä ja myönteissävytteisestä tyylistä johtuen. Erityisesti olen tykännyt kirjoituksista, joissa puhutaan toisten ihmisten hyväksynnästä ja huomioinnista. Nyt mieltä ilahduttaa suuresti, että olet päättänyt tehdä työlläsi hyvää ja jakaa loistavia, maailmallekin hyvää tekeviä vinkkejä. Kiitos siitä, vähä kerrallaan maailma voi muuttua. On ihanaa, kuinka saat tärkeitä aiheita upotettua omaan innostavaan tyyliisi kirjoittaa, pitäen blogin kokonaislinjan mukavan optimistisena. Siten blogissa on sopivasti syvällinen, helposti lähestyttävä puoli. Tämä on todellinen hyvän mielen blogi, joka on samalla hyvin mielenkiintoinen! Äänestin insta-tutkimuksessa postausaiheiksi yhteiskunnallisia aiheita, niitä luen mielelläni, jos sinulla siihen aikaa on. :) Kiitos ❤

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos paljon! <3 Olen todella otettu, jos olen sinun mielestäsi pystynyt näitä asioita tuomaan ilmi <3 Haluan korostaa, että en ole mitenkään esimerkillinen ihminen ja en todellakaan ole mitenkään täydellinen näiden asioiden suhteen. Nämä ovat asioita mitä itse koen tärkeiksi / ajankohtaisiksi ja yritän niitä kannustavalla ja positiivisella sävyllä nostaa. En siis halua kenellekään mitään tuputtaa :) Mutta niin ihanaa, jos tämä sinulle välittyy <3 Kiitos valtavasti, tällaisena haluaisin sen pitääkin. Sopivasti tasapainossa niin pinnallista kuin pintaa syvempää. Kiitos <3 Varmasti on aikaa. Kiitos <3

 • Jossu

  Moikka Hanna ja piiiitkästä aikaa kommentoin :) Minä olen se, joka synnärillä kuunteli hymyssäsuin heinäkuussa sun ja Metin podcastia siitä mikä lasten kanssa on pahinta – ja nykyään olen se, joka univajeen takia väsyneenä talsin loskassa landella työnnellen rikkinäisiä vaunujani ja kuuntelen yhä edelleen teidän podcastia. Pakko kehua teitä ja etenkin SINUA aivan vuolaasti: olet muodostunut mun womanbossiksi ja naiseuden ja äitiyden esikuvaksi! (yhtään nuoleskelematta – ihan for real!) Mitä enemmän olen etenkin näitä uudempia jaksoja kuunnellut (ehtii monta putkeen kun nukuttaa lasta vaunuja työnnellen) olen oppinut itsestäni nimenomaan sun kertomusten ja kokemuksien kautta ja saanut huojentuneena, esikoisen kanssa kamppailevan epävarman äidin roolissa todeta etten ole aatteitteni kanssa yksin. Meissä on paljon samaa etenkin luonteidemme puolesta ja voi hitsit miten leveästi olen vuoroin hymyillyt, vuoroin ääneen räkättänyt kun olen kuunnellut sitä miltä teidän elämänne lasten kanssa onkaan mennyt :D Miten sitä helposti blogin ja kuvankauniin somen osalta voi unohtaa, että niidenkin takana on sitä oikeaa elämää. Hölmöä, että sitä lähes kolmekymppisenä edelleen unohtaa että some on niin pieni osa oikeata elämää haalareineen, sateineen, kiukkuineen ja univajeineen. Huh! Nimenomaan podcastin kautta olen (jälleen) löytänyt itselleni äiti-esikuvan, joka tekemisillään ja ajatuksillaan on avannut mielessäni ikkunan, jota kohti voin omalla äitiysurallani talsia: sinut. Tää kuulostaa liian siirappiselta, sen myönnän, mutta nyt kun poika kerrankin nukkuu hienosti päikkäreitä ulkona ILMAN että työnnän vaunuja ja muistan unihöyryiltäni tänne tulla sua kiittämään (ette tiedäkään Metin kanssa montako päikkärikävelyä olette pelastaneet :D). Kiitos Hanna! Kiitos siitä, että osoitat että temperamenttinenkin mutsi voi oppia rauhallisemmaksi (haha kuten äiti-tytär-podijaksossa oppia nielemään ne “mitä sä oikein teit!?”-kommentit jotta muksu uskaltaa joskus kertoakin jotain) ja olla se rakastettava äiti, joka hän niin kovasti haluaa olla ja varmasti onkin – kunhan vain esikoisen kanssa epävarmuuksissaan itseään siitä epäilee.
  Aurinkoista tiistaita ja kiitos, olet ihana! :)
  http://jossusliv.wordpress.com

  ja ps. ei – lokkien rääyntää EI lasketa linnunlauluksi, miksi landella asumista voin puoltaa :D

  • Hanna Vayrynen

   En kestä mikä viesti!!! <3 KIITOS NIIN PALJON! <3 Kuinka paljon tämä ilahdutti, koska iso haave näiden ekologisten haaveiden lisäksi olisi tuoda juurikin ymmärrystä, vertaistukea ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Ja se että meidän höpötykset ovat tuoneet sinulle iloa ja myötätuntoa myös itseäsi kohtaan ovat äärimmäisen ilahduttavaa kuulla! Niin otettu olen, että olen kyennyt tuottamaan sisältöä, mistä on ollut todellista iloa! Voi toivottavasti törmätään vielä joskus - vetäisethän hihasta. Niin ihana kuulla, että olet mukana <3

 • Mia / Beauty Highlights

  Tosi hyvä postaus ja monen mainitsemasi asian suhteen olen aivan samoilla linjoilla itsekin! Kirjoitin vastaavanlaisen postauksen arjen vastuullisimmista valinnoista omassa blogissani (http://www.beauty-highlights.fi/2019/01/arjen-vastuullisempia-valintoja.html) hiljattain, ja mainitsin jo siinä, että vaikka kuinka välitän maailman tilasta ja haluan tehdä oman osani sen pelastamiseksi, mielestäni ympäristövastuullisuuden ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa ääri-ihmiseksi ryhtymistä. Kulutusta voi vähentää, mutta sitä ei tarvitse täysin pysäyttää. Välillä on lupa iloita uudesta mekosta tuntematta huonoa omaatuntoa tai lähteä kesken kylmän ja hyytävän talven jonnekin lämpimään keräämään voimia ja energiaa arkeen, jotta taas jaksaa. Jokainen meistä elää ja tekee valintoja OMAN elämänsä pohjalta. Tällöin ekologisuuskaan ei tunnu elämää rajoittavalta tai arjen pakolta, vaan siitä tulee luonnollinen osa arkea ja omaa toimintaa. Omista valinnoistani puhun enemmän tuossa postauksessa, mutta olen mm. ollut kasvissyöjä jo 10 vuotta, kosmetiikassa suosin enemmän luonnonkosmetiikkaa ja ekologisempia vaihtoehtoja. Sen lisäksi lahjoitan vaatteitani säännöllisesti eteenpäin ja uusien hankintojen suhteen olen tarkempi. Kaupassa suosin Reilua kauppaa ja luomua, mutta ostan paljon myös ihan “tavallista ruokaa”. Matkustamisesta en ole kuitenkaan ajatellut luopua, koska se on mielestäni niin avartavaa ja nautin siitä todella paljon. Hirveästi en ole elämässäni matkustellut, mutta esim. tälle vuodelle olen suunnittelemassa useampaa reissua. Mutta eikös sekin ole hyvä, että satsaa elämässä enemmän elämyksiin kuin turhaan tavaraan? Näissä on puolensa. Samaa mieltä olen kuitenkin tuossa mitä sanoit, että “ei kytätä muiden tekemisiä, vaan yritetään löytää positiivista inspiraatiota omiin tekoihin”. Ylipäätään omaan elämään keskittyminen kannattaa enemmän kuin muiden elämään keskittyminen, ettei se oma elämä vaan siinnä turhaa ohitse :)

  Mia / http://www.beauty-highlights.fi

  • Hanna Vayrynen

   Voi Mia! Kuinka samaa mieltä olenkaan kanssasi näistä asioista! Kyllä. Tämän kun ihmiset sisäistäisivät, että kaikki toteuttavat tätä erilailla. Niin tärkeitä pointteja! Kiitos paljon näistä ajatuksistasi! <3

 • Haidi

  Jotenkin niin totta, että nykyään on liian helppo kritisoida muita. Pitäisi olla vegaani, joka ei matkusta lentämällä. Välillä tuntuu, että ne pienet teot, joita arjessa yrittää noudattaa eivät ikäänkuin ole tarpeeksi. Eikö se pienikin ole parempi kuin ei mitään? Jokainen tuo omalla tavallaan kortensa kekoon ja pieistä muutoksista voi loppupeleissä tulla isoja harppauksia :) itse fiilistelin kun meidän taloyhtiöön tuli muoville oma kierrätyspiste. Nyt voi kierrättää lähes kaiken omassa taloyhtiössä! Musta oli kiva lukea sun ajatuksia aiheesta ja ihana kun nostit aiheen esiin, silläkin uhalla, että siitä nousisi myräkkä. Vain keskustelemalla nämäkin asiat nousevat enemmän esille ja ihmisten mieleen. Ja minusta ainakin olet toteuttanut pitkään niitä asioita, joita tässä olet listannut :)

  • Hanna Vayrynen

   No juuri tämä! Se kuuluisa riittämättömyyden tunne hiipii päälle tässäkin! Ja siis me suomalaisethan olemme tässä maailman kärkipäässää hyvien tekojemme ja pienempien päästöjen osalta. Ja ah, se tässä keskustan kerrostaloasumisessa onkin ihanaa – kierrätyksen helppous… Meilläkin roskahuoneessa erikseen muovit <3 Kiitos ihana ainaisesta positiivisesta kannustuksesta, se on omiaan jaksamaan, vaikka me kaikki koemme ajoittain sitä riittämättömyyden tunnetta <3

   • Aaiia

    Hei ja ensimmäiseksi täytyy sanoa, että arvostan kovasti sitä, että blogistasi ei välity sellainen luva, että uusia vaatteita on saatava joka viikko. Vinkkaisin kuitenkin esimerkiksi Hans Roslingin Faktojen maailma -kirjasta, tosi helppo kuunnella esimerkiksi äänikirjana, ja siitä voisi saada perspektiiviä tähän tekevätkö suomalaiset tarpeeksi, tai esimerkiksi lentomatkailun vähentämiseen. Rakastan itsekin lentämistä, olen reppureissanut nuoruuteni ja haluaisin edelleen jatkaa sitä, jostain on vain tulevaisuudessa luovuttava. Haluammeko, että tietyissä maissa lapsikuolleisuus loppuu, lapset pääsevät kymmenien kilometrien vedenkantomatkoista tai perheet saavat lapsille koulutuksen tai itselleen tiskikoneen, valintoja on tehtävä. Toivottavasti tämä ei kuulostanut painostukselta, teillä tosiaan on vaikuttamisen mahdollisuus, ja pienellä vaivalla voisitte saada faktoja levitettyä :) ihanaa kevättä!

    • Hanna Vayrynen

     Kiitos! Hei itseasiassa juuri isäni suositteli tuota kirjaa! Otan sen seuraavaksi listalleni! Olen samaa mieltä että muutoksia on tapahduttava, mutta täydestä luopumisesta en suoriltaan usko. Mutta kukin luopuu juuri niistä mikä on mahdollista omassa elämässään. Ne ovat meillä kaikilla eri. Minun sukuni on esimerkiksi ranskalasia, jos minulla olisi matkustukseen esim. nollatoleranssi, en näkisi mm. heitäkään. Joten omalla kohdallani en näe sitä mahdollisuutena. Samaa sinne!

 • Reetta

  Hei Hanna!
  Olen seurannut blogiasi vasta viime vuoden lopusta, ja siitä on jo tullut suosikkini. Kirjoitat mielenkiintoisista aiheista ja tekstisi huokuvat positiivisuutta. Olet karismaattinen ja tyylikäs, asuistasi saa aidosti inspiraatiota. Itsekin olen nyt kaivanut mokkaiset ylipolvensaappaat kaapista monen vuoden jälkeen, haha ;)
  Olisi mielenkiintoista lukea valokuvaamisesta. Miten olet itse oppinut ja miten oma valokuvaustyylisi on kehittynyt?
  Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi <3

  • Hanna Vayrynen

   Voi miten kauniin kommentin kirjoitit! <3 Kiitos kun halusit ilahduttaa minua näillä kauniilla sanoilla! <3 Niin iloinen olen jos olen kyennyt inspiroimaan! Juuri eräs lukija pyysi, että keksisin hashtagin, minkä alle lukijat voivat jakaa omia asujaan, joista ovat saaneet inspiraatiota! <3 Mikä idea! Olisi ihana nähdä teitäkin sitä kautta enemmän! Tästä teen vielä oman postauksen pian! Ja hei tämä postausidea menee toteutukseen <3 Kiitos ja sitä samaa! Tulipa hyvä mieli tästä viestistäsi!

 • Katariina Väänänen

  Hei!
  Olipas kiva postaus! ? Mielestäni kiitos kuuluu suurelti sinulle, siitä miten kannustava ja lämmin ilmapiiri kommenttiboksissa on. Olet siis todella VAIKUTTANUT meihin!?
  Minun elämässä äitini lisäksi on kolme naista, joita ihailen suuresti ja sinä olet yksi heistä.❤
  Sinun inhimillisyys ja ymmärtäväisyys tekevät sinusta entistä kauniimman?
  Mukavaa maanantai-iltaa sinne!?❤

  • Hanna Vayrynen

   Voi miten ihana kuulla! <3 Kiitos niin paljon, kun halusit piristää minua ottamalla aikaa ja lähettämällä minulle näin kauniin viestin! <3 Kiitos! Apua miten suuri kunnia <3 Kiitos niin paljon että oelt <3 SInne myös!

 • Saara

  Nämä ovat hienoja arvoja ja todella näkyvät blogissasi, kiitos tästä. Nimenomaan arvomaailma on se, joka ylläpitää kiinnostusta ja sitoutuneisuutta lukijana.

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana Saara <3 Olen niin iloinen siitä, että te ihanat pitkäaikaiset lukijani voitte allekirjoittaa nämä ajatukseni. Kiitos <3

 • emmms

  Seuraamistani blogeista sinä olet onnistunut luomaan parhaan positiivisen ilmapiirin blogiisi ja todella tunnut “practice what you preach”. Ihailen sinua edellä mainittujen ja tässä postauksessa esiinnostamiesi seikkojen takia. Näiden lisäksi nostaisin vielä esiin, miten kauniisti aina puhut perheestäsi, niin synnyinperheestäsi kuin tästä nykyisestä omasta perheestä. Se on tehnyt ainakin minuun vaikutuksen ja saanut ehkä itsenikin olemaan armollisempi niin omalle puolisolle kuin omille vanhemmillekin. Kiitos siis!
  p.s. Nuo vaatteiden/asusteiden huoltovinkit ovat olleet itselle superhyödyllisiä!

  • Hanna Vayrynen

   Voi ihana olet! Kiitos niin paljon – olen todella otettu ja iloinen, että koet minun onnistuneen näissä minulle tärkeissä asioissa <3 Ja ah, perhe on tärkein. Toivon että kaikki muistaisivat arvostaa lähimmäisen tärkeyttä ja heidän ihanuuttaan. JA NIIN IHANA KUULLA, että ovat olleet hyödyllisiä! <3 Kiitos!

 • Merja

  Kiitos Hanna taas hyvistä mietteistä, helppoa olla samaa mieltä kanssasi.

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos Merja kun olet <3